Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

23.12.10

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Hobby 2011: Excellent partyvagn

Man kan lätt föreställa sig att de som designar på husvagnsfabriken Hobby var på mycket gott humör när de skapade nya 560 CFe Excellent. Här har i varje fall gjorts plats till fest och julmys.

Klicka för större bild


560 CFe Excellent inbjuder till trevliga stunder i exklusiva omgivningar. Så snart man träder in i vagnen möts man av den nya rundsittgruppen som kan bänka en ordentlig handfull med gäster. Alldeles vid sidan om hittar man “samtalsköket” som har oceaner av förvaringsplats, bordsplatta i vinkel och en bardisk in mot sittgruppen.

Vagnens bredd på 2,5 meter ger massvis av arbågsutrymme, så här finns till och med plats för toalettkön! Samtidigt är Hobbys Excellent serie så läcker och exklusiv att man helt klart kan tjäna på att visa upp den för vänner och bekanta.

Klicka för större bild


Även för nyårsgästerna

Men det är inte endast sommarfester det finns plats för här. 560 CFe med centralvärme är också vintercamparens val och vagnen är så rymlig att den inte ställer några större krav på förtältet. Med Hobby får man möjlighet att vara nära naturen året runt med all den bekvämlighet som man har hemma.

Klicka för större bild


Får lite extra med Hobby

Det följer med riktigt mycket standardutrustning när man väljer en Hobby husvagn. Det plockar alltså inte på en massa extra kostnader på räkningen när vagnen skall utrustas med gardiner, myggnät, ljusstyrningssystem osv. Samtidigt har köparna möjlighet att göra deras vagn mer personlig genom en mindre kostnad  om de vill välja sina favoriter mellan de åtta olika tyger som Hobby har på paletten 2011.

Se också...
Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt