Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

17.5.09

Av: Bjørn Lahus Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Hymer presenterar ny användarvänlig Internetsida

Det finns inte något som inte kan göras bättre. Med detta som utgångspunkt har Hymer i samarbete med en lokal firma totalt förnyat sitt ansikte på Internet med en sida som redan flera gånger har vunnit priser i kundundersökningar. Den nya sidan presenterades i början av året och har för avsikt att ge kunden mesta möjliga service.

Klicka för större bild


En höjdpunkt på den nya sidan, vilken är tillgänglig i 15 olika nationella versioner, är rubriken Hymer-TV. Här kommer man att kunna se videos från olika begivenheter, såsom till exempel Hymers 50- års jubileum, firmanyheter och mycket mycket mer. Tekniskt sett är man på högsta nivå och alla videos laddas snabbt upp i optimal kvalitet. Free-TV a la Hymer.

En ytterligare invasion är gränssnittet på de nya sidorna. Under mottot ’barriärfrihet’ gömmer sig speciella egenskaper som till exempel friheten att själv välja skala på siddesignen. På det sättet kan man genom ett enkelt knapptryck ändra storleken på allt innehåll på hymer.com, så att det anpassas till den enskilda användaren. Ett enastående erbjudande i branschen vad angår användarvänlighet.

I det omfångsrika broschyrarkivet har den intresserade möjlighet att ladda ner alla aktuella husbil- och husvagnsbroschyrer, eller eventuellt beställa pappersutgåvan. I Hymer arkivet kan man dessutom ladda ned broschyrer över Hymer-produkter ända tillbaka till 1980. Sidan omfattar också ett av branschens mest omfattande urval över begagnade enheter.

Den klara och översiktliga temaindelningen på den nya Internetsidan bjuder på utförlig information angående firman Hymer. Utöver en sökmotor för campingplatser i hela Europa har det också lagts ut aktuella reseskildringar samt en Online-Shop där man kan göra inköp dag och natt.

Mycket läsvärdigt är dessutom nyhetsbrevet som utkommer regelbundet med toppaktuell information om Hymer- koncernen och campingvärlden generellt.

Ett annat attraktivt erbjudande som också är enastående inom campingbranschen är möjligheten att upprätta ett kostnadsfritt E-postkonto, myhymer.com med följande fördelar: personlig email- adress (till exempel: h.mustermann@myhymer.com), världsomspännande POP3-E-Mail-Postbox, 50 MB lagringsplats, spärr mot skräppost, automatisk svarstjänst för ingående post, allt kostnadsfritt och utan avtalsbindning.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt