Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

23.4.09

Av: Helle Andersen Fotograf: Isabella.net
Dela
 

Isabella 2009 – Penta og Forum semesterbostaden har inbyggda komfortzoner

Hos danska Isabella arbetar man ständigt med att utveckla förtält och tillbehör som ska göra campinglivet så bekvämt som möjligt – allt för att semestern ska bli så skön och avkopplande som möjligt.

Isabellas försäljningschef Tommy Boisen är själv erfaren campare, och värdesätter komfort och utrymme i förtältet.

Isabellas försäljningschef Tommy Boisen är själv erfaren campare, och värdesätter komfort och utrymme i förtältet.


Speciellt för säsongscamparna har Isabella vidareutvecklat de mycket populära förtältmodellerna Penta och Forum, som båda erbjuder utrymme i mängd och därför ger möjlighet till en aktiv semester oavsett väderlek.

- Säsongscamparna slår ner bopålarna på sin favoritcampingplats och njuter av livet i goda vänners lag. Det säger Isabellas försäljningschef Tommy Boisen, som själv är inbiten campare.

- För säsongscamparna är avkoppling och bekvämlighet viktiga saker och vår ambition är att skapa de perfekta förutsättningarna för dem, fortsätter han.

Det 3,5 meter djupa Penta-tältet, med den unika femkantiga formen, levereras som standard med det stabila Zinox-stativet av stål. Pentas generösa innerutrymmen, och det kraftiga stativet, gör det perfekt till långtidscamping.

- Det finns många kreativa sätt att inreda sin semesterbostad, fortsätter Tommy Boisen. - När jag åker runt på olika campingplatser slår det mig att många har gjort det otroligt bekvämt i sitt förtält, med läckra tillbehör som gör att man verkligen campar med stil.

Naturligtvis skiftar smaken, men det stora utbudet av spännande tillbehör som Isabella erbjuder, gör det möjligt att inreda sin semesterbostad helt i sin egen stil.

Hos Isabella för man hela tiden en dialog med erfarna campare, och denna har inför 2009 resulterat i en uppdaterad version av Forum-modellen, med bland annat ny design på fönsterpartierna samt ett mycket efterfrågat tillbehör – ett frontparti med dörr så att man kan skapa en liten förstuga.

- Forum är den perfekta modellen för familjen som kräver extra stora utrymmen, och som tycker om att umgås inne i förtältet, säger Tommy Boisen.

Forum kan fås med ett lätt glasfiberstativ och det kan – förutom med det nya frontstycket – kompletteras med ett soltak som ger en behaglig uteplats från tidig morgon till sen kväll.

- Det gäller att uppfylla säsongscamparens alla önskemål, fortsätter Tommy Boisen. - Det ska vara kul att campa, och man vill gärna satsa på grejor som håller i många år.

Gemensamt för de båda förtältmodellerna Penta och Forum är den eleganta och moderna designen, den ljusa interiören, det sköna inomhusklimatet, de stora variationsmöjligheterna och det stora utbudet av praktiska tillbehör.

- Här får camparen en bekväm semesterbostad där han kan njuta av livet tillsammans med familjen eller i goda vänners lag, avslutar Tommy Boisen.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt