Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

19.5.11

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Isabella 2011: Capri – fjäderlätt förtält

Det nyaste Capri är ett idealiskt val för familjen som är förstagångscampare och som vill prova på det populära campinglivet. Tack vare lätta material kan de flesta enkelt sätta upp förtältet, och med hjälp av barnen få ordning på tältpinnar och gardiner, och förtältet är klart för inflyttning på nolltid.

Hemligheten bakom nyheten Capri från Isabella, är förtältets lätta vikt

Hemligheten bakom nyheten Capri från Isabella, är förtältets lätta vikt


Varje år packar semesterlystna familjer sin bil och drar söder över med husvagnen som en trofast efterföljare. Vägen till det goda campinglivet är dock ganska lång när tung och klumpig utrustning skall med. Det vet danska Isabella som nu lanserar ett helt nytt och superlätt förtält i den kända Capri-serien.

En fotbollsmatch med barnen på campingplatsens gräsplan, en kall öl hos grannen eller lite hemmamys i förtältet. Campinglivets glädjeämnen lockar till sig tusentals svenskar varje år. Men för pappa, mamma och även barnen kan det vara en tung affär när förtältet skall utgöra ramen kring familjens semesterbostad.  

Den danska förtältsproducenten Isabella kommer nu det glada campingfolket till undsättning med ett sprillans nytt Capri förtält som bågnar av läckra detaljer och funktionella material i lättviktsklassen.

Mygg- och värme

När tältet är på plats och semestern inleds är förtältet familjens naturliga samlingspunkt. Söderut kan även den mest hårdföre campare slakna när solens obarmhärtiga strålar steker på förtältet.

Som något alldeles nytt har Isabella därför utrustat förtältet med färgad fönsterfolie som tonar de stora rutorna och ger far, mor och barn en välförtjänt stund i skuggan. Samtidigt är tältet specialdesignat med ett myggnätsfönster i båda gavlarna, som båda fungerar både som vädringskanal och stoppkloss för mygg och andra oönskade kryp.

Har Capri väl fångat en campares hjärta, erbjuder Isabella ett hav av tillbehör till förtältet. Bygg till exempel ut det med Annex 250 eller sätt upp en skiljevägg för att förvandla förtältet till en perfekt oas för avkoppling.

Läs mer här www.isabella.net

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt