Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

1.11.10

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Kabe.se
Dela
 

Kabe 2011: Stort urval av husvagnar

Royal-serien från Kabe utökas med tre modeller vilket ger hela 18 nya planlösningar – tack vare Flexline systemet.

Kabe Royal 610 LDXL

Kabe Royal 610 LDXL


De nya Royal modellerna från Kabe

Kabe Royal 520 XL: Blir den minsta modellen i Royal - serien och är en uppgraderad Smaragd XL.
Kabe Royal 750 GLE: Fås med extra bred dubbelsäng vid val av Flexline B10, som erbjuds som ett alternativ till den traditionella inredningen.
Kabe Royal 780 GD: Har barnrum längs bak och föräldrasovrum mitt i vagnen, vilket är perfekt för den större barnfamiljen.

- En av marknadens populäraste husvagnar, Kabe Smaragd XL, som introducerades redan 1967, kommer nu i en Royal variant med en liknande planlösning. Alla Royal modeller är extremt välutrustade, även i basutförandet. Vi förväntar oss att den minsta modellen, 520 XL i Royal serien blir vår bestseller, säger Steen Reinholdt Rasmussen från Intercamp A/S, importör av Kabe i Danmark.

Vinkeløkken i Kabe Royal 610 LDXL

Vinkeløkken i Kabe Royal 610 LDXL


Vinkelkök

Då Kabe Royal 560 LXL under 2010 lanserades med L-vinkel sittgrupp fram, blev den snabbt en succé. Den stora efterfrågan på just denna populära sittgrupp har fått Kabe att lansera tre nya modeller som alla hör till Royal Serien.
Kabe Royal 590 LXL, 610 LDXL och 720 LUTDL.

Med den L - formade soffan blir det plats till ett vinkelkök och en TV – bänk med bra förvaring och stor platt TV. Samtliga L – soffor kan göras om till sovplatser.

Nydesignet køkken i Kabe Royal 780 LUTDL

Nydesignet køkken i Kabe Royal 780 LUTDL


Nydesignat kök

Samtliga modeller får ett nydesignat kök. Den nydesignade bordsskivan i laminat har rund diskho med täckplatta, även den i laminat och samma design som bordskiva. Vattenkranen är likaså nydesignad. Hela ytterväggen i köket är klädd i elegant vitt plexiglas och har inbyggd led belysning, som både ger bra belysning och stämning. Ett stänk- och värmeskydd i rökfärgat glas bakom spisen understryker ytterligare den eleganta looken. Även laminatet på bordsskivan vid sittgruppen är nydesignad i ny ljus laminat och kanter av massivt trä. Alla lådor är monterade med soft – close och centrallås.

Ädelsten – modellerna får ny gasapparat med tre kokplattor placerade vid sidan av varandra, detta ger bättre arbetsyta och fler avställningsmöjligheter.
Royal – modellerna (inklusive Hacienda modellerna) uppgraderas med nydesignad spis med fyra kokplattor och en ugn som är snyggt integrerad i köksbänken.

Flexline

När du väljer en Kabe husvagn kan du få den så den passar dina behov. Kabe´s Flexline system är ett koncept med tusen valmöjligheter. Först och främst handlar det om att få en planlösning och en interiör som passar dina och familjens behov. Kabe har 160 olika planlösningar fördelade på 36 modeller och 20 olika Flexline – alternativ.

Se också...
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt