Kama Fritid: Nya Omnistor

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Den nya markismodellen från Omnistor har en modern design, som ligger i linje med de senaste trenderna för husvagnar och husbilar.

Klicka för större bild Markisen finns tillgänglig i upp till 4.5 meters längd och med ett maximalt djup på 2.5 meter. Den dras ut genom en horisontell öppning för att smidigt anpassa sig till skåpbilar och låga husbilar och husvagnar. För att möta marknadens efterfrågan på färger med låg kontrast finns nu Omnistor 5003 tillgänglig i den nya färgerna ‘Mystic Grey’ och ‘Sapphire Blue’. Omnistor 5003 har utveckats med innovativa funktioner. Några exempel är den takränna som placerats i frontprofilen och de förstärkta stödben som ger extra stabilitet. Patenterade lås har lagts till på båda sidorna av markisen för ökad säkerhet när den rullats in. De vanliga funktionerna produktstabilitet och tillförlitlighet, hög spänst, kvalitetsväv, vertikal utdragning avstödbenen för bättre komfort och teleskopisk vev finns kvar. Markisen har utvecklats enligt säkerhetsnormen 74/483EEG som förbjuder skarpa kanter.

Klicka för större bild Teknisk information- Flera lager PVC-väv med skyddande hölje och modern design- Enkelt att dra ut och justera med “Quick lock” stödben- Integrerad takränna i frontprofilen för vattenavrinning- Patenterade säkerhetslås på huvudbalken för ökad säkerhet i inrullat läge- Hög spänst och hållbara spännarmar- Teleskopisk vev- Upp till 4.5 meters längd och med maximalt 2.5 meters djup- Horisontell öppning för smidig anpassning till skåpbilar och låga husbilar och husvagnar- Aluminiumfärgad, puderbehandlad eller anodiserad kassett och profiler- Stort utbud av tillbehör som safaritält, regn- och solskydd- Möjlighet att öka markisens säkerhet med tilläggskittet ”hold down

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket