Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

20.10.10

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Knaus 2011: Ny look

Hela ¨familjen¨ Knaus får ett lyft inför säsongen 2011.

Klicka för större bild


Inspirationen till Knaus nya look kommer från de ursnygga helintegrerade Knaus husbilarna och det för Knausfamiljens alla bilar ett steg närmare varandra. På fabriken har man arbetat intensivt med hög igenkänningsfaktor, men det har också ställts högre krav på funktionalitet och komfort, vilket skiner igenom i alla modeller och serier.

Samtidigt som fabriken vinkar adjö till Azur och Nordic Plus välkomnar de nya Knaus Südwind Exclusive. Endast ett enda ord skiljer den nya medlemmen från sin populära namne, men tittar man lite närmare är skillnaden väsentlig. Med sin mörka och exklusiva invändiga framtoning samt den höga nivån på utrustning och komfort lever den nya modellen i alla hänseenden upp till sin titel som Exclusive. Nya Südwind Exclusive skall kunna fås i 10 olika planlösningar.

Med de två stora nyheterna, Sport och Südwind Exclusive, samt massor av nyheter inom utrustning och komfort står Knaus mycket bra rustade inför kommande säsong. Nu handlar allt bara om att ta sig upp ur soffan och ut till den lokala butiken och se mer.

Klicka för större bild


Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt