Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

7.3.10

Av: Anne-Vibeke Isaksen Fotograf: Rasmus Schønning
Dela
 

McLouis: Mc4 – 2010 modeller

McLouis firar bland annat sitt 10 årsjubileum med en helt ny serie med namnet Mc4. Denna serie fås med fyra olika planritningar t.ex. med fransk dubbelsäng och dubbelsäng på tvären.

Klicka för större bild


Det helt unika med denna kompakta husbil är att den har höj- och sänkbar säng. Det vill säga att man får två extra sovplatser, utan att de tar plats när de inte används. Sängen är placerad över sittgruppen och stör inte när den inte används. Den är idealisk om man får gäster eller om barnbarnen är på besök. Det finns alltid fyra bra sovplatser, men den största modellen rymmer ända upp till sex sådana. Utvändigt är husbilen klassisk och designmässigt mycket annorlunda än vad McLouis tidigare har sänt ut på marknaden. Invändigt har man också lagt ner sig på detaljerna. Designen är ljus, trevlig och modern.

Dubbelsängen bak är fällbar i två av modellerna – vilket ger ett stort och rymligt förvaringsutrymme under. Köket har allt det som behövs och tillsammans med badrummet med duschkabin, gör det att man är totalt oberoende på resan. En 2,3 liters dieselmotor är standard så allt i allt är detta en praktisk och modern husbil för två eller flera personer.

Se också...

McLouis Mc4 - 2010 modell

2009-11-24

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Dethleffs
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt