CampingSverige.se

10.3.10

Av: Anne-Vibeke Isaksen Fotograf: Rasmus Schønning
Dela
 

McLouis Tandy - 2010 modeller

Det första man lägger märke till med Tandy serien är hur mycket man får för pengarna i förhållande till andra modeller i samma klass.

Klicka för större bild


Anledningen är att Tandy tillverkas på ett alldeles speciellt sätt. Framdelen med uppehållsrum, kök och bad är likadana på samtliga 10 planritningar. Det är endast sovavdelningen som skiljer sig. Det betyder mycket för produktionskostnaderna. De tio olika planritningarna fås med alla former av sovrumsinredning. Allt från fransk dubbelsäng, dubbelsäng på tvären och på längden som man kan gå runt, enkelsängar med mera. Det mesta av utrustningen är standard,  liksom spisen med de fyra gasplattorna. Myggnätsdörr, Heiki taklucka och stora AES kylskåp med separat frys är standard i alla Tandy modeller.

Husbilsserien fås från 6 till nästan 7 ½ meter och man kan välja mellan fem alkovmodeller och fem delintegrerade modeller. I Tandyserien finner man alltså ett brett utbud av olika inredningar som passar de flesta. Och det, tillsammans med priset – hur mycket man får för pengarna, gör att det är en serie man bör titta lite närmare på.

McLouis firar i år 10 årsjubileum och Tandy är helt klart en modell som den italienska producenten kan skryta om.

Se också...

McLouis Tandy 673 - 2010 modell

2009-11-24

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt