Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

7.6.10

Av: Maria Andersen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Niesmann+Bischoffs
Dela
 

Niesmann+Bischoffs 2010: W som i Wellness

Premuimhusbilen Niesmann+Bischoff fortsätter sin satsning på toppkomfort. En av nyheterna är Flair-seriens Wellnesbad, ett mycket rymligt badrum med spakänsla. Flair 4.0 är dessutom nominerad till Tysklands mest prestigefyllda designpris.

Klicka för större bild


– Wellnesbadet är rena njutningen. Här finns gott om utrymme, den stora, vinkelformade duschen är hela 100 cm som bredast. Dessutom går det att skärma av hygienavdelningen mot vardagsrummet med hjälp av en svängbar dörr, säger Conny Ekman, ansvarig för Niesmann+Bischoff Sverige AB och fortsätter:

– Vi har fått väldigt bra respons på vår satsning ”Sweden Edition”. Både gamla och nya kunder uppskattar konceptet med hög nivå på standardutrustningen och långa garantitider. Dessutom finns Niesmann+Bischoff på betydligt fler ställen än tidigare.

Niesmann+Bischoff Sverige AB blev i våras mitt under modellår 2009 exklusiv importör för Sverige.

Utöver det generösa Wellnesbadet finns även andra efterlängtade nyheter. Arto-serien erbjuder till exempel de nya multifunktionsstolarna som tillval liksom den unika 4-kanaliga helluftfjädringen med automatisk nivåjustering.

Klicka för större bild


Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt