Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

9.9.10

Av: Bobil & Caravan Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Norge: Caravanmässan 2010 - större och bättre än någonsin

Den 16 – 19 september är det åter igen dags för den återkommande Caravanmässa i  Lillestrøm. Nu större och bättre än någonsin, menar  arrangören.

Klicka för större bild


- I 2009 hade vi 18.104,5 kvm utställningsyta och i år passerar vi 20.000 kvm, säger mässgeneralen Konrad Sel.
- Det betyder att publiken kommer att ha bästa möjliga arenan när det gäller att se och uppleva allt som säljs när det gäller  vagnar och bilar på en och samma plats! En annan förändring är att i år går Caravanmässan veckan efter Dyrsku´n i Selfjord.
- Det har varit otur att dessa två stora arrangemang tidigare har kolliderat, men i år kan alla gå på bägge arrangemangen, säger en nöjd Konrad Sel.
- Det betyder att vår populära mässcamp på Hellerudsletta kan få en ökad  tillväxt av fler bilar, så man bör kanske vara ute i tid med att beställa sin plats.

Arrangören ordnar som vanligt med Shuttleservice mellan Hellerudsletta och Norges Varumässa i Lillestrøm. Samtidigt meddelar handlarna i Norge om fortsatt ökad  efterfrågan efter både husvagnar och framförallt husbilar. Dessutom blir både vagnar och bilar bättre och bättre och idag är det inte mycket man  saknar i dessa semesterhem. Precis som vanligt räknar man med att några riktiga godbitar kommer att visas för första gången i Norge på mässan i september.

Det ryktas om husbilar för mer än över två miljoner och husvagnar upp emot en miljon. Den lyxen som finns i dessa måste bara upplevas – något som alltså görs bäst på Norges Varemesse på Lillestrøm under dagarna 16 – 19. September i år.

Se också...
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt