Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

25.4.09

Av: Helle Andersen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Outwell
Dela
 

Ny Avant Garde kollektion från Outwell

Med lanseringen av Outwells AvantGarde kollektion har en ny generation av familjetält blivit tillgänglig.

Klicka för större bild


Med Outwells lansering av sitt nya flaggskepp, AvantGarde kollektionen, finns nu en helt ny generation av campingtält för familjer tillgängliga ute i butikerna. Alla tält och allt tillbehör i denna kollektion är designad så att din nästa campingsemester blir precis så behaglig och avkopplande som du önskar.

AvantGarde kollektionen integrerar den nyaste teknologin och de finaste materialen i en rad tält, som både är solida och ger optimalt utnyttjande av plats. Här har inget lämnats åt tillfälligheterna, inte heller designen där den nya mockafärgen går igen i alla kollektionens produkter, från tältens yttre i mocka med tryck som leder tankarna till gräsgröna ängar, till de mockafärgade cirklarna på mattor och bord. Allt färgkoordinerat så att du kan skapa din helt egna look.

AvantGarde kollektionen omfattar tre nya tältmodeller: Ohio, Maryland och Arkansas som har innovativa nya torkstänger vid frontsolseglet. De löser en gång för alla den eviga frågan om var de våta badkläderna skall hängas för att torka. Alla de nya AvantGarde modellerna kan byggas ut med den nya”låsta” utbyggnaden som dessutom är försedd med avtagbar botten.

AvantGarde kollektionen innehåller dessutom ett omfattande urval av tillbehör, allt från vindskydd, madrasser och liggunderlag till i hopfällbara möbler och service som gör det möjligt för dig att skapa din alldeles egna inredning.

Mockaränderna i Hudson stolen passar perfekt till alla tält i kollektionen. Så luta dig tillbaka, koppla av och njut kombinationen av friluftsliv och komfort.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt