Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

15.8.09

Av: Susanne Barthold Fotograf: Hymer
Dela
 

Nya Hymer modeller i modellåret 2010

Nedan följer en kort presentation av några av de nya husbilar Hymer presenterar inför modellåret 2010.

Hymer Car 302.

Hymer Car 302.


Hymer Car 302 – minstingen

Totalvikten ligger på 3000kg och basmodellen levereras med en 2.2 liter M-Jet- motor på 100 hk. Som tillval finns även versioner i 120 respektive 157 hk. Ett flertal utvändiga färger erbjuds: vit (standard) eller special Alumino Grey eller Golden White (extrautrustning).

Grundversionen av Hymer Car 302 har en tvåsitsig soffa med ett bord. Längst bak finns en bänk och skåp till höger med en dubbelsäng till vänster. De två bakre stolarna används för att bädda ner till en mysig säng. Som tillval finns ytterligare en extra sittbänk som gör att denna praktiska husbil kan transportera upp till sex personer. Detta fordon har även utmärkta möjligheter att transportera sportutrustning eller cyklar.

Hymer Van - SilverLine

I år levereras en specialutgåva av Hymer Van, kallad ”SilverLine”, i de två mest populära planlösningarna Van 512 (dubbelsäng bak) och Van 562 (enkelsängar bak). Kännetecken: exklusiv utvändig silverlackeringen och SilverLine-dekor och den generöst tilltagna extrautrustningen som är satt som standard.

Hymer Car 302.

Hymer Car 302.


Hymer Camp

Hymer Camp erbjuder kommande år fyra planlösningar för alkovhusbilar. Hymer Camp 534 med dinett, våningssäng bak och garage. Hymer Camp 614 med tvärgående dubbelsäng bak. Hymer Camp 634 med dubbelsäng bak samt dinett fram. Till sist Hymer Camp 684 med våningssäng bak, dinett och längsgående soffa.

HYMER har sedan länge satsat på familjevänliga planlösningar till Hymer Camp med gott om förvaring, sovplatser och utrymme att umgås. Träslaget Merano päronträ ger en exklusiv finish till möblerna och stilkollektionen Almeria följer med som standard på alla 2010 års modeller.

Hymer Tramp CL - helt nya planlösningar för 2010

Hymer Tramp CL har blivit omdesignade och modellserien byggs enbart på Fiat Ducato-chassi.
Hymer erbjuder fem stycken nya planlösningar till Hymer Tramp CL. Tramp 518 CL med sittgrupp och tvärgående säng bak med smart klädförvaring under sängen. Tramp 614 CL med sittgrupp och längsgående soffa samt en tvärgående säng bak. Tramp 654 CL med sittgrupp och längsgående soffa samt en fransksäng på 1.45 meter bred bak. Tramp 674 CL med sittgrupp och med enkelsängar längst bak med ett generöst tilltaget garage under sängarna. Sist är Hymer Tramp 698 CL med generös sittgrupp längst fram, ett rymligt vinkelkök med stora avlastningsytor med ett valfritt 150 liters kylskåp med separat frysbox, samt en härlig king-size dubbelsäng längst bak.

Hymer B-Klass CL – helintegrerad

Hymer B 698 CL har en helt ny helintegrerad bil av de nio som presenteras 2010.  Den har en generös L-sittgrupp längst fram, rymligt vinkelkök med stora avlastningsytor  och ett valfritt 150 liters kylskåp med separat frysbox. Längst bak finns en härlig king-size dubbelsäng med garderober på var sin sida av sängen.

Hymer B 508 SL.

Hymer B 508 SL.


Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt