Campout

CampingSverige.se

12.5.09

Av: Helle Andersen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: oase-outdoors.dk
Dela
 

Nya Outwellkollektionen funkar också hemma i trädgården

Den nya möbelkollektionen AvantGarde, från Outwell, bjuder på hög kvalitet med en genomtänkt serie av stolar, liggstolar, garderober och andra möbler – allt du behöver för ett fulländandat hem när du är hemifrån.

Hudson Relax Chair Mocca.

Hudson Relax Chair Mocca.


Med de nya snygga färgerna, ränderna och mönstren som går igen i allt tillbehör kan familjen ge tältet ett personligt och unikt utseende. AvantGarde serien inkluderar också mattor, dun sovsäckar och madrasser. Service och färgkoordinering möjliggör enorma kombinationsmöjligheter.

Den eleganta mockafärgen på den nya serien utomhusmöbler matchar det nya AvantGarde tältet. Serien med bekväma och lätta stolar - och liggstolar inkluderar den nya Melville stolen och liggstolen Devon Lounger, båda allsidiga stolar med sju inställningar. Stolarna är lätta att förvara och transportera. Hudson Relax Chair ger dig fulländad komfort tack vare den glidande inställningsfunktionen som möjliggör fastlåsning i vilken position som helst, och de formstöpta armstöden plus den avtagbara kudden medverkar ytterligare till att du får campingplatsens bästa sittplats.

Lounger Delux Mocca.

Lounger Delux Mocca.


Outwells serie av fällbara möbler har uppdaterats med tre sprillans nya ränder: mocka, svart och grönt. Så nu kan du hitta något som matchar ditt tält, oavsett färg.

Andra nykomlingar i kollektionen är den nya drömsängen, vilken både är liggstol och campingset i ett, Hamiltonbordet och Dauphin köksbord med fällbar tvättbalja, justerbara ben och läskärm.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Autohallen husbilar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt