Housecar

CampingSverige.se

12.4.15

Av: Daniel Andersson Fotograf: Kama Fritid
Dela
 

Nytt varumärke hos Kama Fritid

ONE by är ett nytt varumärke hos Kama Fritid med produkter av lite högre kvalitet och design, bl a snygga campingstolar designade av Jacob Jensen.

Klicka för större bild


ONE by Jacob Jensen är en campingstol designad av det världsberömda designföretaget Jacob Jensen Design. Stolen presenterades för första gången på den stora Camping & Fritidsmässan ”Ferie for alle” i danska Herning och representerar en nyutveckling när det gäller campingmöbler.

Stolen är mycket elegant och har en exklusiv design där den lätta aluminiumkonstruktionen och unika hopfällbara funktionen gör att stolen tar så lite plats som möjligt under lagring och transport.

Klicka för större bild


Fem färger

Utformningen uppfyller alla krav på en campingmöbel när det gäller komfort, vikt och styrka. Vikten på stolen är endast ca 5 kg och djupet 5 cm när stolen är hopfälld. Stolens design gör den lämplig på såväl campingen som terassen hemma.

Stolen kan kompletteras med en passande fotpall för utökad komfort. Vikten på fotstödet är endast 2,4 kg. Svart nackkudde ingår och som tillval finns nackkudde i färgerna svart, rosa, grön, blå och orange.

Klicka för större bild


Servis

ONE by Yi Guo är en 16-delars servis i 100% melamin bestående av 3 x 4 stycken tallrikar och 4 st muggar. Servisen håller hög kvalitet och tål maskindisk.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt