Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

13.5.10

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Outwell 2010: Stilfull och lyxig camping med AvantGarde

Om du tror att du inte kan kombinera camping och lyx så får du tänka om och ta en titt på Outwells flaggskepp inom familjecamping – AvantGarde kollektionen. Kollektionen omfattar förutom de tre tältserierna ett stort urval av trevligt färgkoordinerade tillbehör, som uteslutande är designade för att göra din kommande campigtur till en rolig och avkopplande upplevelse.

Klicka för större bild


AvantGarde kollektionen omfattar tre tältmodeller; Ohio, Maryland och Arkansas som har sovplatser från fem till tio personer. Med unika detaljer som det stora solseglet med torkstänger till handdukar och badkläder, samt en innovativ rumsindelning i Ohioserien, där sovkabinerna är placerade på ena sidan och uppehållsrummet sträcker sig från fronten till bakre ände av tältet, ger dessa tält dig en känsla av att hemmet blott är flyttat utomhus under semestern.

Alla tältmodeller kan utvidgas med en tillbyggnad som kan tas av helt samt har avtagbar tältbotten, vilket ger ännu mer plats för avkoppling, matlagning eller matintag i en hemlig atmosfär.

AvantGarde kollektionen integrerar de finaste materialen med bra hantverk och den nyaste teknologin och resultatet blir robusta tält med ett optimal utnyttjande av den invändiga platsen. Den väl genomtänkta designen betyder att inget har överlåtits till tillfälligheterna inklusive den printade Mocca- färgade touchen som finns på allt från tält och tillbyggnader med antydan av sommarängar, till det retro- präglade cirkelmönster som finns på både mattor och bord. Detta ger alltsammans möjlighet att skräddarsy sitt eget raffinerade hem inför campingturen.

För att sätta den sista personliga prägeln på campinghemmet erbjuder AvantGarde kollektionen ett stort urval av färgkoordinerade tillbehör i allt från dunsovsäckar och självuppblåsbara liggunderlag till melamin- serviser och möbler.

Se också...
Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Hobby Husvagnar
Dethleffs
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt