Campout

CampingSverige.se

8.11.10

Av: Mediepartner
Dela
 

Rapido: Läcker fransk design som får många på fall

Fransk skönhet har intagit Tumbo! Så beskriver säljaren Peter Bernhardsson från Husvagnar & Husbilar tillskottet av franska husbilen Rapido i sortimentet.
– Intresset har varit stort och vi har kommit igång bra med försäljningen redan. Vi känner att den kompletterar vårt övriga sortiment perfekt och att vi når nya målgrupper, säger Peter.

Klicka för större bild


Rapido är en fransktillverkad husbil, och den utstrålar en elegant levnadskonst som tillverkaren gör sitt yttersta för att bevara.
– Bilarna har en modern yttre design och smakfull inredning med högkvalitativa material, berättar Peter.
Den sobra inredningen är tillverkad i ett världens förnämligaste trämaterial, den kanadensiska lönnen. Det är en genomtänkt inredning som ger en varm och hemtrevlig känsla. Träkänslan återfinns även i badrummet där golvet är täckt med teakliknande beklädnad. Den varma stämningen, noggrannheten och den ständiga strävan efter kvalitet utgör grunden för Rapidos värderingar, samtidigt som man använder sig av de senaste rönen inom teknologin som väsentligt förbättrar komforten. TecTower är ett exempel, som kopplar samman en ugn och ett kylskåp som är försedda med en bågformig reflekterande främre panel. Här förenas djärv design med funktionalitet på ett exklusivt sätt.

Peter betonar att Rapido satsar mycket på sina integrerade modeller, varav flera är byggda på Mercedes-chassi och premiummodellen i familjen. Rapidos Plus-serie har hittills visat sig vara en storsäljare och kan stoltsera med en exklusiv silverfärgad kaross och en interiör kallad ”Indiansommar”. Rapido-familjen består av sex sortimentgrupper: Serie 7 och Serie 70 är profilmodellerna.Serie 9F, Serie 90F och 90dF är integralmodeller byggda på Fiat-chassi, medan Serie 9M är en integrerad serie byggd på Mercedes-chassi.
– Samtliga modeller kännetecknas av välbalanserad formgivning mellan tradition ochmodernitet, säger Peter.

Se också...
Återförsäljare Återförsäljare:
Återförsäljare Tumbo Husvagnar
Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Dethleffs
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt