CampingSverige.se

26.4.09

Av: Helle Andersen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Saltbæk Camping
Dela
 

Saltbæk Camping i Kalundborg klar till sommaren

Costa Kalundborg är bättre än Spanien om du frågar dem som campar på Saltbæk Camping Kalundborg.

Blå himmel, husvagnar och skön atmosfär är bara några beskrivande ord då camparna i den annalkande våren förbereder sig inför ännu en sommar på Saltbæk Camping.

- En termoskanna ställs fram på det vita plastbordet och eftermiddagsfikat är snart avklarat. Klaga kan man väl inte när vädret är bra och camping har blivit så populärt. Det är härligt och vi har aldrig tidigare varit så uppbokade så tidigt på säsongen som nu, säger platschefen

Klicka för större bild


Många nya kunder

Johnny Söderberg är en glad campingchef som tillsammans med sin fru Heidi driver Saltbaek Camping i Kalundborg, för tolfte året.

- Vi ser många nya kunder från Jylland, Fyn och Nordsjälland och de har allihop förstått att man faktiskt kan få kvalitetssemestrar på en campingplats, säger han. Tidigare kom gästerna nästan uteslutande från Västsjälland.

Trådlöst Internet

De nya kunderna har bland annat bidragit till att det utöver fågelkvitter, flaggstång och gammaldags glassvåfflor nu har tillkommit trådlöst Internet på campingplatsen. Alla barnfamiljer har behov av att kunna logga in på cyberspace, från sin husvagn, dessutom kan man ju också titta på alla de möjligheter som Kalundborg och dess omgivningar har att erbjuda; som väderutsikter, nyheter och förstås också alla vännerna på Facebook som skall hållas uppdaterade. Det finns alltså massor att använda nätet till, därför har Saltbæk Camping också fått göra en 10 Mbit linje, så att alla kan vara uppkopplade samtidigt.

Klicka för större bild


Slipp stressig vardag

Minna, som tillsammans med sin man Henry under hela 10 år har varit helårscampare, förstår varför camping har blivit så populärt:

- Det är en alldeles särskilt bra gemenskap på den här platsen som folk från den stressiga vardagen gillar. När vagnen kommit på plats och ungarna har hittat lekplatsen så kopplar man verkligen av.

De senaste åren har antal besökande barnfamiljer ökat på Saltbæk Camping.  Bland annat på grund av att det har byggts en jättestor lekplats med klättervägg, Kalundborgs största sandlåda, en ny övertäckt terrass med bordtennis och dart, två hopptorn och mycket, mycket annat för barnen. Saltbæk Camping är bara ett så härligt ställe att vara på…

På Saltbæk Camping finns nästan allt

Området har långt fler solskenstimmar än övriga landet. Här kan man ta promenader i skogen eller bada vid stranden, spela bowling eller gå och bada i simhallen i Kalundborg. Här finns restauranger, kaféer och en härlig gågata med massvis av butiker, och vad mer än det kan man behöva?

Se också...
Platser Platser:
Platser Saltbæk Camping
Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Dethleffs
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt