Housecar

CampingSverige.se

20.5.15

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Smart TV från Kama

Nu lanserar Kama Fritid en smart-TV som är anpassad för användning i husvagnar och husbilar.

Klicka för större bild


Modellen heter GoCamp och är speciellt framtagen för användning i husvagnar och husbilar. Den är en 20-tummare med LED Flat HD-teknik och trippel tuner, DVB-C / T2 / S2. Detta är en TV som man kan koppla mot internet och då får funktioner som man ofta använder sin dator till. Man kan surfa, lyssna på och spela spel och använda sociala medier mm. Smart-TV:n har också ett antal grundfunktioner till själva TV-tittandet tillexempel möjlighet att spela in och att kunna pausa program.

Man kopplar TV:n direkt till sin router eller switch som är kopplad mot internet. Smart-TV:n stödjer dock något som heter DLNA, med detta kan du skapa ett mediebibliotek där man kan spara bilder, musik eller filmer från din dator som du vill titta på när du vill. Det beror helt på vad du ska göra. Vill du se på nyheter eller kolla klipp på nätet räcker det med en internetuppkoppling på 1-2 Mbit/s. Om du vill titta på film i HD-kvalitet krävs det högre datahastighet.

TV:n har inbyggd mottagare för marksänd DVB-sändning och för satellit-TV via parabol. Högblank svart kabinett. 230V / 12V kabel ingår. DVD-spelaren är borttagen till fördel för Smart-TV-funktion med Miracast där kan man bl a kolla facebook, se på youtube, viaplay m.m.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt