Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

6.6.11

Fotograf: Polarvagnen.com
Dela
 

Tre nya återförsäljare i Sverige för Polar husvagnar

Polarvagnen är Sveriges genom tidernas mest sålda husvagn och har nu ytterligare tre återförsäljare i Sverige på orterna Jönköping, Lidköping och Norrköping.

Klicka för större bild


- Vi har nu förstärkt återförsäljarnätet i Sverige i tre områden där vi saknat representanter under en tid. Det innebär att våra kunder i dessa områden får närmare till sin lokala Polarhandlare och att nya kunder som funderar på att köpa husvagn lättare har möjlighet att titta och känna på allt som Polar har att erbjuda, säger Fredric Mattsson som är försäljningschef för Polarvagnen i Sverige.

De nya återförsäljarna är June Fritid AB i Jönköping, TTW Europe AB i Lidköping och Blåkusten Marin och & Fritid AB i Norrköping.

- Vi är mycket glada för att bli återförsäljare av ett svenskt kvalitetsmärke som Polar. Vi har redan märkt innan annonsering att det finns en stor efterfrågan av Polarvagnar i trakten eftersom många har kontaktat oss. Förutom försäljningen kommer vi att även att erbjuda en verkstad speciellt för Polar, säger Johan Hedén på TTW Europe AB i Lidköping.

Se också...
Återförsäljare Återförsäljare:
Återförsäljare June Fritid AB
Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt