Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

3.1.11

Av: Mediapartner
Dela
 

Tumbo Husvagnar & Husbilar: Designen i centrum på Hobbys husbilar

De fyra senaste åren har Tumbo Husvagnar & Husbilar tillhört landets absolut mest framgångsrika säljare av Hobby husvagnar och husbilar. Och framgångarna lär fortsätta framöver, för Hobby är ett märke som säljer!

Klicka för större bild


Det är inte alls konstigt att Hobby är det snabbast växande husbilsmärket i Sverige. Solitt hantverk, snygg design och hög kvalitet har gjort Hobby till en rullande dröm. Tyska husbilstillverkaren Hobby har i dag Europas modernaste husbilsfabrik och har arbetat stenhårt med att utveckla och bredda sitt modellprogram. Bland annat har de tagit fram en serie med sex nya planlösningar som byggts på Fords nya Transitchassi. Men för Hobby-ägaren är det ofta designen som står i centrum.
– Bilarna är riktigt snygga! De har ett eget utseende, med ett djärvt designspråk och en tilltalande färgskala, säger säjaren Björn Thornell. De senaste designgreppen som uppmärksammats är släta väggelement och ett nytt bakparti. Hobby bygger sina bilar på chassier från Fiat, Ford och Iveco. I dagsläget finns det sex modellserier med längder från sex till åtta meter:

Hobby Van - Är det perfekta inträdet till husbilsvärlden, byggd på Ford- och Fiatchassi. Har atmosfär och komfort som garanterar livskvalitet på vägarna. En liten bil med stora utrymmen, finns i prisklass från 490 000 kronor och uppåt.

Hobby Siesta - Den allmänt älskade och högt prisade Ford-baserade husbilen. Här finns både halvintegrerade och alkov-modeller som erbjuder den njutning en semester på hjul kan ge. Finns i fyra modeller.

Klicka för större bild


Hobby Siesta Exclusive - En elegant husbil för hela familjen, sportig och individuell utvändigt, elegant och bekväm invändigt. De moderna planlösningarna erbjuder allt man kan önska sig av semester, här finns gott om plats för allt som måste med.

Hobby Toskana - En överlägsen teknisk finish, baserad på ett Fiat-chassi. Toskana väcker reslusten och erbjuder ren avkoppling. Alkover och halvintegrerade i tre olika storlekar.

Hobby Toskana Exclusive – För den som prioriterar design är valet enkelt. Exclusiveserien av Hobby Toskana utstrålar ett formspråk som ingen annan lyckats komma i närheten av. Med sina rundade konvexa väggar är Hobbys flaggskepp en given succé.

Hobby Sphinx - På ett Iveco-chassi med bakhjulsdrift har Hobby satt upp nya normer för husbilar. Sphinx representerar klassen för de stora och lyxiga Hobby alkoverna.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt