Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

10.5.10

Av: Anne-Vibeke Isaksen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Rasmus Schønning
Dela
 

White Line – Ny konceptvagn från Cabby

Cabby White Line är husvagnen för den kräsna och krävande camparen som verkligen önskar lyx på alla områden. Hitintills har Cabby White Line utvecklats för att testa helt nya koncept och sätta nya standarder för husvagnens kvalitéer.

Klicka för större bild


Cabby White Line är ännu ett bud, från den svenska kvalitetsproducenten, på hur suveränt inredd en husvagn kan vara. Föremålet är uteslutande att locka till sig helt nya kundgrupper till campinglivet.
– Vi vet att det finns personer som inte tänker camping. Det kan vara båtfolk, som är vana extrem lyx. När de kommer till den punkten i sina liv då de gärna vill vara på land, kommer de fortfarande kunna ha extrem lyx tillsammans med den frihet de är vana vid från båtlivet. Det är den kombinationen vi kan infria med Cabby White Line, säger Christian Jørgensen från Camping Nordic, som är agent för Cabby i Danmark.

Klicka för större bild


Høj kvalitet

Det som kännetecknar Cabby White Line är också den höga kvalitet som är i säkerheten. Säker semester är ett av Cabbys varumärken och betyder bl.a. att vagnarna är byggda på ett kraftigt Al-Ko chassi, utrustat med ATC och Michelin som standard. Det gör att köregenskaperna är helt i topp. Cabby White Line är som utgångspunkt en Cabby 650+ FT som har fast dubbelsäng, badrum med separat duschkabin, välutrustat kök och stor rundsittgrupp. Designen är toppmodern med vit läderklädsel och svarta bordskivor.
– Den ljusa och minimalistiska skandinaviska designen är maken till den vi känner igen från modern hus inredning. Vår filosofi är helt enkelt att man inte skall nöja sig, bara för att man är på semester, avslutar Christian Jørgensen.

Klicka för större bild


Se också...
Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt