CWR-system: Ren och bakteriefri vattentank

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Håll vattentanken ren och bakteriefri – utan att använda kemikalier.

Problemet är som regel inte att fylla vattentanken med rent dricksvatten – problemet är att hålla vattnet rent och fritt från bakterier under en längre period.

Den lilla katalysatorn reducerar bakteriebildningen i vattentanken.

Den lilla katalysatorn reducerar bakteriebildningen i vattentanken. Elektronkatalysator från CWR-systemMed en elektronkatalysator från CWR-system är detta nu möjligt. Enheten genererar elektrolys, som bildar ozon i vattnet. Ozonen fördröjer bildandet av bakterier i vattnet. På så vis undgår du användning av kemikalier, samt risken för över- och under dosering.

När det kommer in mindre ljus till vattnet, reduceras bakteriebildningen också.

När det kommer in mindre ljus till vattnet, reduceras bakteriebildningen också. Svart vattentankEn svart vattentank från CWR-system är också ett bra val om du önskar att skjuta upp bakteriebildningen. Det beror på att det inte kommer in något ljus till vattnet. De svarta vattentankarna finns i de tre storlekarna 40, 50 och 70 liter. Fötter till fastspänning av vattentanken medföljer.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket