Cabby 2013: Ännu högre takhöjd och ännu bättre utrymme och sittkomfort

Det är sedan länge högt i tak i Cabbys vagnar – marknadens bästa takutrymme! – men nu ökas utrymmet på höjden ytterligare i modellprogram för 2013. Mer komfort, mer rymd, mer atmosfär, för både korta och långa.

Cabby ökar utrymmet på höjden ytterligare i modellprogram för 2013.

Cabby ökar utrymmet på höjden ytterligare i modellprogram för 2013. Cabbymetoden ger marknadens starkaste karossTack vare Cabbys speciella konstruktionsteknik – Cabbymetoden – har Cabby marknadens starkaste och vridstyvaste kaross. Trots att Cabby nu ökar innerutrymmet är tak och chassi lika stabila som tidigare, och det har avgörande betydelse för vägegenskaper och säkerhet.Sittkomforten i Cabby är redan hög men Cabby har utvecklat och förbättrat både rygg- och sittdynornas design och ergonomi ytterligare. Dynorna har en mjukare form, de nya högre ryggdynorna passar alla ryggar och sittdjupet är väl tilltaget.

Förutom den högre takhöjden och förbättrade sittkomforten presenterar Cabby en rad andra nyheter på 2013 års modeller

Förutom den högre takhöjden och förbättrade sittkomforten presenterar Cabby en rad andra nyheter på 2013 års modeller Fler nyheter 2013Cabby fortsätter utveckla och förfina våra vagnar på olika områden i stort och smått, synligt och en del osynligt. Förutom den högre takhöjden och förbättrade sittkomforten presenterar Cabby en rad andra nyheter på 2013 års modeller. Här är de viktigaste:- Extra-allt-exklusiva Caienna-serie med ett ännu rikligare innehåll.- En diskret ljusramp lugnar mörkrädda barn och ger ledljus i nattmörkret.- De smarta och praktiska köken har fått ännu bättre arbetsyta och mer plats.- Cabbys stora och praktiska lastlucka har fått en egenutvecklade luftstyrningsspalt som ger maximal cirkulation av varmluften.- Nu finns ännu fler textilier att välja mellan för dynor och gardiner – och alltid kvalitetstyger. Läs mer om Cabbyvagnar här

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2023 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket