Eriba 2018: Ett flaggskepp och en klassiker

Husvagnsmärket Eriba har gjort en framgångsrik återkomst på den svenska marknaden. Numera finns både kultvagnen Touring och märkets toppmodell Nova S.

Kultvagnen Eriba Touring har 1,95 i takhöjd med taket i upphissat läge.

Kultvagnen Eriba Touring har 1,95 i takhöjd med taket i upphissat läge. Eriba är namnet på Hymers husvagnar. Namnet kommer från en av märkets grundare, Erich Bachem. Eriba började tillverkas för över 60 år sedan och är fram för allt känt för kultvagnen Eriba Touring. Utvecklade i slutet på 1950-talet med inspiration från flyg- och bilindustrin är det anmärkningsvärt att de fortfarande attraherar kunder i hela Europa. Märket har gjort storstilad comeback via Erwin Hymer Group Sverige. Exklusiv återförsäljare är Hymer Center by Hansen Caravan.

Nova S har en elegant och smakfull design.

Nova S har en elegant och smakfull design. Flaggskeppet Nova SFör att klara den nordiska kylan är väggarna skummade i polyuretan med luftspalter för att den varma luften skall strömma längs väggarna. – De flesta modellerna är utrustade med Aldevärme, isolerade tankar och fönsterna har polyuretanram för att förhindra köldbryggor, säger Peter Hansen.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket