Fem nya husvagnar från LMC

Tyska LMC fortsätter sin satsning på husvagnar. Inför modellåret 2018 presenteras fem nya planlösningar och ett flertal förbättringar som t ex ny design på fronthuven, skåpluckor med mjuk stängning och nya klädslar.

Musica har fått samma fronthuv med stort fönster som Maestro-modellen.

Musica har fått samma fronthuv med stort fönster som Maestro-modellen. I instegssegmentet har LMC Style 410D fått en ny planlösning med dubbelsäng. De nya planlösningarna med enkelsängarna 480E och 582E samt Queen size-planlösningen 550D kommer att finnas i både Musica och Maestro. Familjeplanlösningarna utökas med LMC Maestro 530K.

Mjuk stängning med Soft-close.

Mjuk stängning med Soft-close. Ny front på MusicaLMC Musica har i år fått samma fronthuv som Maestro-modellen. Flytande former och övergångar utmärker det moderna frampartiet som har ett stort frontfönster. För att man ska kunna skilja den från fronten på Maestro får Musica-fronten en egen dekor. En annan nyhet är att skåpluckorna med mjuk stängning nu används i alla Vivo, Musica och Maestro. Soft-Close har tidigare bara använts för utdragslådor. Interiört har 2018-vagnarna fått en helt ny design med klädslar och material som harmonierar med de olika möbeldekorerna.

Lätt att komma åt förvaringsutrymmet.

Lätt att komma åt förvaringsutrymmet. Uppfällbara dynorPå Vivo, Musica och Maestro finns det uppfällbara dynor som gör det lättare att komma åt förvaringsfacken. Panoramataket Skyview är nu tillval i Vivo och Musica, men standard i Maestro. I Musica och Maestro är det standard med pelarbord i alla sittgrupper fram eller bak. Kan fås som tillval i Vivo.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2023 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket