Bürstner 2022: Interiört lyft på Premio Life

Bürstner utökar sin Premio Life-serie med två nya planlösningar. Hela serien har dessutom fått ett interiört ansiktslyft.

Bürstner Premio Life är en instegsserie som lanserades för fyra år sedan. Serien är kompakt, lätt och prisvärd och ett intressant alternativ för nybörjarcamparen och barnfamiljer. Till 2022 års modellprogram har Bürstner gett serien en uppfräschning med ny invändig design.

Bakom formgivningen står Bürstners egen designer Tatjana Weßelbaum. Hon har satsat på ett ombonat och rymligt intryck med bl a ljusa skåpluckor i ek med metalldekor, kakaofärgade bordskivor och modern tweed. Färgmässigt har hon jobbat med naturfärger som fått namn som Bronze, Sand, Cappuccino och Sepia. Designkonceptet Brava är hämtat från Bürstners husbilar och finns nu i alla Premio Life-modellerna.

Stort kylskåp

Premio Life har funnits i fyra planlösningar, men kompletteras nu med ytterligare två. Nya 415 TK är en kompakt familjevagn med fyra bäddar, men med möjlighet till en tredje bädd i våningssängen i den bakre delen (tillval). Trots den kompakta planlösningen finns goda förvaringsmöjligheter med bland annat garderob och linneskåp samt ett 142 liter stort kylskåp.

King Size-säng i husvagnen

Bürstner 480 TS har en 160x200 cm stor dubbelsäng, ovanligt stort för denna storleksklass.

Bürstner 480 TS har en 160×200 cm stor dubbelsäng, ovanligt stort för denna storleksklass.

Det som utmärker 480 TS är framför allt en 160×200 cm stor King Size-säng, unikt i denna storleksklass, och en bäddbar dinett vilket ger sovplats för tre personer. Goda förvaringsutrymmen finns bl a under dubbelsängen. Bürstners produktchef, Markus Pangerl, har stora förväntningar på den uppdaterade Premio Life-serien.

– Efterfrågan är stor på kompakta, lätta, men ändå rymliga och bekväma husvagnar. Premio Life-vagnarna är idealiska för dem som föredrar en mindre dragbil.

Som tillval finns fyra olika utrustningspaket. Den lättaste Premio Life- modellen har en totalvikt på 1100 kg.

Nytt avsnitt släpps varje tisdag och fredag hela sommaren.

Se alla avsnitt
© 2022 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket