Bürstner 2024: Nya spännande konceptfordon

Tyska Bürstner presenterar fler konceptfordon som får en att höja på ögonbrynen. Habiton är en campingbil med integrerat taktält och Lounge är en studie med sittgruppen som slide-out.

Bürstner kallar sin campingbil för microcamper och har gett den namnet Habition by Bürstner. Bilen är baserad på Renault Kangoo och är uppbyggd med olika moduler med kök och spisplatta. En speciell highlight är det uppblåsbara taktältet som är integrerat i bilens design. Den andra överraskningen är studien ”Lounge” där partiet med sittgruppen kan skjutas utåt i sidled.

Soffgruppen i studien Lounge kan skjutas utåt i sidled, som en slide-out.

Slide-out skapar extra utrymme för både soffa och säng.

Fler nyheter

Inför 2024 kompletteras modellserien Lineo T med två planlösningar (T 569 och T 590), vilket innebär att serien nu omfattar fem modeller. Även för modellserien Lyseo TD har utbudet av planlösningar anpassats. Plåtisserierna Campeo och Eliseo förses med ett nytt uppfällbart tak. Lineo C får ett nytt bakfönster som kan öppnas även med monterad cykelhållare, vilket ger en bättre genomluftning av bilen. Lineo C har numera också ett sovtak, vilket möjliggör upp till fem sovplatser.

Studien Habition har uppblåsbart taktält som är integrerat i bilen.

Taktältet i Habiton, byggd på Renault Kangoo.

Förnyad Copa

Campingbilen Copa byggs nu helt och hållet på Ford Tourneo Custom V710. Planlösningarna C 500 och C 530 har både anpassats till det nya basfordonet och vidareutvecklats. Inledningsvis erbjuds två drivlinjealternativ med dieselmotor och fram- eller 4-hjulsdrift.

Copa byggs nu helt och hållet på Ford Tourneo.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket