Carthago 2020: Nya generationen av E-Line och S-Plus

Av: Daniel Andersson
Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Premiummärket Carthago gör som flera andra tillverkare och utökar samarbetet med Mercedes-Benz. Till 2020-modellerna används MB Sprinter som bas till serien E-Line.

Nytt möblemang och nya träslag.

Nytt möblemang och nya träslag. Carthago har byggt husbilar på Mercedes-chassi tidigare, men inte de senaste åren. Den lyxiga och påkostade linerserien E-Line kan nu fås antingen på Fiat eller Mercedes. På Mercedes-modellerna kan kunden välja lågbyggt Al-KO chassi med boogieaxel med totalvikt 5,5 ton, nioväxlad automatare eller MBUX-multimediasystem. S-Plus byggs endast på Iveco med bakhjulsdrift.Både E-Line och S-Plus är utrustade med nya högeffektiva strålkastare. Även invändigt har en uppdatering gjorts med nytt möblemang och nya träslag.

Carthago Chic med Mercedesemblem i grillen.

Carthago Chic med Mercedesemblem i grillen. Andra nyheter för Carthago 2020 är:- Litiumbatterier finns som tillval i alla modellserier- E-line har fått ett nytt frontparti med lyktor, grill och vindruta  – C-Compactline har uppdaterad front som mer liknar syskonserierna

Relaterade artiklar

Pilote 2022: Populära Évidence och lyxiga Le Voyageur

Polar 2022: Ny design på alla serier

Weinsberg 2022: Nytt lättviktschassi

Weinsberg 2022: Superlätt koncept ökar lastvikten

Sun Living 2022: Plåtis med smart alkov

McLouis 2022: Gör om sitt modellprogram

© 2021 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket