Dethleffs 2024: Familjevagnen c’go byter outfit

Dethleffs c’go har fått ett interiört ansiktslyft till 2024-modeller. Vagnarna har dessutom försetts med en appstyrd kontrollenhet.

Detheffs fortsätter sin offensiv på den svenska marknaden med att uppdatera familjemodellen c’go och c’go up (taksängsmodell). Tack vare sin låga vikt har c’go generös lastkapacitet och med rymliga förvaringsytor tilltalar modellen i synnerhet småbarnsfamiljer och nya campare. Till 2024 lanseras en ny interiör design som huvudsakligen består av ljus möbeldekor med nya klädslar och accentfärger på väggar, tak och golv.

Ljusa ytor

Invändigt dominerar enfärgade och ljusa ytor med en modern och stilren formgivning. Cappuccinofärgade väggar med läderliknande struktur varvas med ljusgråa ytor med linne-struktur. Den nya golvdekoren med grafiskt mönster i gråbrunt är tålig mot smuts. C’go har tre nya klädslar uppkallade efter spanska städer – Ronda, Estepona och Manilva – och går i nyanser av mörkbrunt, grönt eller cognac. Som standard levereras c’go med Ronda.

Styrenhet

Till modellåret 2024 gör Dethleffs System Information Unit (SIU) entré som standard i c’go. Det gör att bland annat elspänning och horisontell lutning kan kontrolleras i mobilen via Dethleffs Connect-app.
C’go är tillgänglig i planlösningarna 415 QL, 475 EL, 475 FR, 495 FR, 495 QSK och 565 FMK medan c’go up finns som 465 KR och 525 KR.

Tack vare sin låga vikt har c’go generös lastkapacitet.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket