Elnagh 2020: Störst förändringar på Baron

Av: Marcus Andersson
Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Italienska Elnagh, med sina tre modellserier Magnum, T-Loft och Baron, presenterar uppdateringar inför 2020.

Elnagh har tre modellserier; Magnum, T-Loft och Baron.

Elnagh har tre modellserier; Magnum, T-Loft och Baron. Magnum-modellen återintroducerades i fjol och kommer inför nästa år att förfinas ytterligare. Det handlar om helintegrerade husbilar med hög standard och stoltserar med modern inredning och funktionella förvaringsmöjligheter.

Helintegrerade Elnagh Magnum.

Helintegrerade Elnagh Magnum. Nyheter på BaronStörst förändringar sker i Baron-serien, mellanklassbil och instegsmodell. Inför 2020 har hela modellprogrammet, som rymmer både alkover och helintegrerade bilar, genomgått en ordentlig facelift och kvalitetshöjning. Husbilen har numera riktiga karmfönster, en ny säkrare dörr och bättre lucklås.Dessutom har bilen fått ny design interiört med andra färger på både tyger och inredning.T-Loftserien påminner om Magnum, men är helintegrerad. Även på denna modell kommer smärre uppdateringar.

Relaterade artiklar

Knaus 2022: Husvagnar laddade med epower

Modellnytt 2022: Concorde, Frankia, Niesmann och Hobby

Eura 2022: Satsning på välutrustade plåtisar

LMC 2022: Fler planlösningar i Sassino

Knaus 2022: Hög Boxdrive, smal Van I och ny hundbur

Kabe 2022: Van byter färg – och får tungt tillval

© 2021 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket