Laika 2024: Premiär för helintegrerade flaggskeppet Kreos

Italienska Laika presenterar två stora nyheter – en rejäl omgörning av instegsserien Kosmo och premiär för nya helintegrerade flaggskeppet Kreos.

Instegsserien Kosmo har uppdaterats ordentligt.

Instegsserie är nästan missvisande, Kosmo är en kompetent serie som tävlar med konkurrenternas bästa mellanklassmodeller. Nya generationen består av de halvintegrerade modellerna L 319, L 409 och L 412 DS samt helintegrerade H 1319 och H 1409. Alla är byggda på Fiat med totalvikt på 3500 kilo. Den nya designen är framtagen i samarbete med företaget GFG Style 1, världsberömda för formgivning av dyra sportbilar. Det märks – nya Kosmo känns påkostad, modern och elegant.

Ny toppmodell

Designsamarbetet med GFG Style 1 märks ännu tydligare i nya helintegrerade toppmodellen Kreos. Kvalitet in i minsta detalj, trendkänslig färgsättning och gedigna material skapar en premiumkänsla som bara de allra dyraste märkena har. Frontpartiet är av glasfiber och i ett enda stycke, vilket uppges vara både snyggare och stabilare.

Frontpartiet på nya Kreos är av glasfiber och i ett enda stycke.

Sikten från förarplats är bättre tack vare en smalare A-stolpe. Föraren har även förärats en bredare entrédörr. Tjockare isolering, Alde-värme och dubbelgolv borgar för komfortabel året-om-användning.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket