Nya Karmann-modeller

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Karmann koncentrerar sig helt på plåtisar, ett segment som blir allt populärare även i Sverige.

Dexter 550.

Dexter 550. I Dexter-serien tillkommer modellerna 555 och 590. 550 har dubbelsäng, nedfällbar taksäng samt bäddbar sittgrupp medan 590 har två dubbelbäddar ovanpå varandra samt en bäddbar sittgrupp. Davis har testats i köldkammare och blivit godkänd enligt normen EN 1646 och kan därmed användas även på vintern. 580-modellen i Dexter- och Davis-serien får ett större kylskåp medan Davis 540 och 600 får ett extra stort hygienutrymme.

Joakim Norberg, vd för Autohallen och importör av Karmann i Sverige.

Joakim Norberg, vd för Autohallen och importör av Karmann i Sverige. All-in-paketSamtliga modeller är utrustade med All-in-paket som inkluderar TV, TV-antenn, markis, cykelställ och radio. – Kunden kan välja mellan antingen diesel- eller gasolvärme, berättar Joakim Norberg på Autohallen, importör av Karmann i Sverige.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket