Polar 2011: Nyhet – Polar Svit

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Hos SoliferPolar finns husvagnar för alla smaker, och nu lanseras årets stora nyhet för alla husvagnsälskare. Vill du unna dig det bästa, och allt det där lilla extra som gör livet så mycket härligare att leva, är Polar Svit något för dig.

Klicka för större bild Den lyxiga husvagnen skapar känslan av exklusivitet och är samtidigt ett praktiskt hem där man kan koppla av, trivas och känna sig bekväm. Denna totalupplevelse av maximal komfort, med noga utvald kvalitetsutrustning, garanterar en unikt funktionell husvagn som sätter guldkant på tillvaron alla veckor om året!– För oss är det viktigt att kunden får anpassa sin husvagn efter sina önskemål. Alla har olika behov och använder sin husvagn på olika sätt, vilket också bör avspegla sig i hur husvagnen är utformad. Därför har vi nu tagit fram Polar Svit, en husvagn för de som vill ha det lilla extra. Med en exklusiv inredning och fantastisk komfort garanterar vi en unik upplevelse, säger Mikael Engström, VD på SoliferPolar.

Klicka för större bild Precis som i en hotellsvit får du med tillvalspaketet Polar Svit allt du behöver för att kunna njuta lite extra på husvagnssemestern. I Polar Svit kan du känna dig utvilad efter en god natts sömn i Super de Luxe madrasser. Utöver denna komfort är husvagnen även gjord för att du ska känna dig som hemma med alla de smarta och praktiska tillbehör som ingår. Ett elegant kök med 4-lågig spis, generösa kylskåp och frys samt gasolugn med grill ger ett imponerande intryck och en känsla av hemtrevnad. Inte bara köket imponerar, hela vagnen är utrustad med finesser så som centraldammsugare, maffig ljudupplevelse och mycket mer. Självklart är det insidan som faktiskt räknas, men den som väljer Polar Svit får inte bara en exklusiv interiör, utan även en elegant utsida med ett Svitmärke som pryder vagnens gavel.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket