S karosser 2020: Minicamper och glasfibermodell

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

S Karosser i Dorotea vet hur man bygger ett komfortabelt fritidsboende. Deras campers är kända för god året-runt-komfort och smidiga lösningar i små utrymmen.

Påkostad inredning i S Karossers glasfibermodell.

Påkostad inredning i S Karossers glasfibermodell. En nyhet för i år är EC 4 Eco, en minicamper som erbjuder en smidig boendelösning för två personer. – Fördelen med denna modell är att man inte behöver demontera bakluckan utan den ryms innanför. Bilen behöver inte anpassas, berättar vd Ulf Sellgren.Solceller på 100 W är standard för EC 4 Eco. Den väger ca 450 kg och har ett pris som hamnar under 200 000 kronor inklusive moms. GlasfiberTillsammans med en italiensk tillverkare har S Karosser även tagit fram en glasfibercamper.– Italienarna gör karossen och vi bygger den med Easy Camper-standard så som vattenburen värme, vinterisolerad med mera. Det som är speciellt med denna modell är den långa alkoven där man sover med fötterna i färdriktningen. Den är något lättare än samma modell i standardprogrammet.Glasfibercampern passar till dubbelhyttsbilar och har samma goda prestanda och komfort som S Karossers övriga sortiment.

Mulltoad från AirHead.

Mulltoad från AirHead. MulltoaFrån årsskiftet kommer S Karosser att uppgradera alla modeller med solcell, nytt kylskåp med köldfack, softclose på alla luckor och dörrar som standard samt att man kan välja diskbänk med fyra lådor. Ytterligare ett tillval för campers med toalettutrymme är Airhead. Airhead är en mulltoa som endast behöver tömmas en gång i månaden vid normal användning av två personer. Avfallet blir till luktfri kompost med hjälp av dels torkning och dels en syrebaserad bakteriekultur i en fibermullbädd.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket