Sportiga Sunlight husbilar

Sunlight är ett ungt märke som firade 15-årsjubileum förra året. Märket ingår i Erwin Hymer-gruppen och är ett de bäst säljande instegsfabrikaten på marknaden.

Sunlight profilerar sig som ett husbilsmärke speciellt för unga familjer, aktiva sportutövare och äventyrsglada globetrotters. Modellprogrammet spänner över allt från plåtisar, van och alkov till hel- och halvintegrerat.

Adventure Edition

Till årsmodell 2021 presenteras flera nyheter, bl tillvalspaketet Adventure Edition. Här ingår bl a multimediapaket, klimatanläggning och svart metalliclack. Plåtisen Cliff lanserades 2018 och är perfekt för de som vill ha en mindre bil som är lättare att manövrera i tät trafik. Nya Cliff 640 har separata långbäddar längst bak vilket ger bra plats i lastutrymmet.

Kort alkov

I kategorin Van, som är modeller med smalare bodel, lanseras Sunlight V 69 som är 6,86 meter lång och har queenbed. Sunlight T 69 LC är halvintegrerad och har en ny lösning med dinette för upp till sex sittande. Alkovmodeller har fått ett uppsving på senare år och tilltalar inte minst barnfamiljer. Nya A 60 är ovanligt kort med sin 5,94 meter. En smart lösning är att alkovsängen kan fällas upp vilket ger luftigt utrymme när sängen inte används.

Sunlight Cliff med Adventure Edition med svart lack.

Sunlight Cliff med Adventure Edition med svart lack.

Relaterade artiklar

Pigg 65-åring släpper jubileumsmodell

Nytt från Laika – Kosmo Emblema och Ecovip

Litiumbatterier i kompakt allt-i-ett-system

Nyheter från lyxiga Tabbert

Designlyft på Kabe 2021

Kabe Classic med tre nya planlösningar

© 2021 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket