Tält av högsta kvalitet – säkrar unikt inomhusklimat

Outwell önskar att ännu fler campare skall uppleva glädjen med tältcamping, i tält som är tillverkade av den specialdesignade och marknadsförda polyesterbomullen Outtex Airtech.

Stabila tält som är lätta att sätta upp

Materialet säkrar det unika inomhusklimatet då kondensbildning helt och hållet undviks, tältet känns svalt när det är varmt ute, och varmt när det är kallt ute.

Den nya Regency-kollektionen omfattar fem modeller fördelade på två serier: Newgate och Kensington. Alla modeller är utrustade med alla de senaste Outwell detaljerna. Tälten har tonade fönster, utvändiga dörrar som kan fästas i golvet med blixtlås för att göra tältet tätt, samt Outwells vågformade upphängningssystem som minskar belastningen på sovkabinens sömmar.

Newgate-tälten är dessutom försedda med ett stort frontsolskydd som är baserat på Outwell Pole Junction System. Det skyddar för sol, vind och regn och utgör den perfekta platsen att förvara våt utrustning eller söka skugga på.

Newgate 6,5 och 3 har upp till sex, fem respektive tre sovplatser fördelade på tre, två och en sovkabin(er) längst bak i tältet.

Kensington 4 har fyra sovplatser och ett stort ingångsparti

Kensington 4 har fyra sovplatser och ett stort ingångsparti

Ett urval av extrautrustning

Newgate 6,5 och 3 har upp till sex, fem respektive tre sovplatser fördelade på tre, två och en sovkabin(er) längst bak i tältet.

Kensington 6 och 4 har sex respektive fyra sovplatser i universaltältet och är dessutom utrustat med ett stort ingångsparti som t.ex. kan användas som matplats eller för att koppla av i. Liksom i Newgate tälten har Kensingtonmodellerna stora tonade panoramafönster som gör de ljusa, svala och luftiga samtidigt som det ger en enastående utsikt och skyddar mot nyfikna blickar.

Outwell har ett urval av extrautrustning, bl.a. tältunderlag, golvmattor, sovsäckar, liggunderlag, möbler och tillbehör och mycket mer.

Läs mer om tältcamping.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket