T@B 320 RS: För den ekonomiska camparen

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Tabbert är mest känd för de lite större vagnarna med egen design. För T@Bs lillebrors vidkommande är det verkligen tal om egen design och om en alldeles egen inredning. Den är kompakt och praktisk men som den enda av de här omtalade små vagnarna, helt utan toalett. Det är en vagn att köra runt och övernatta i, varken mer eller mindre.

T@B 320 RS (2010-modell)

T@B 320 RS (2010-modell) Bak i vagnen finns en liten rundsittgrupp runt ett bord och fram i vagnen finns köket med två gasplattor och en diskho, ett kylskåp och diverse lådor och skåp. Framför köket är klädskåpet placerat. Rundsittgruppen kan enkelt och lätt göras om till en dubbelsäng.T@B 320 RS är en äkta resvagn. Dess markanda aerodynamiska form indikerar verkligen att den är designad för att vara bensinsparande och dess låga vikt gör den attraktiv som en möjlighet för de bilister som vill använda en liten bil som drar. Kvalitén är äkta Tabbert, det är endast storleken som är mindre.Invändig längd: 312 cmInvändig bredd: 190 cmTotalvikt: upp till 800 kg

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket