Ventura 2011: Ventura – ett lite enklare förtält

För de campare som inte ställer de allra högsta krav på sitt förtält, men ändå uppskattar dansk design och kvalitet, är Ventura-serien från danska Isabella ett bra val.

Pacific 300 förtält från Ventura

Ventura-tälten sys på Isabellas fabrik i Polen efter samma kvalitetskrav som i Danmark. Materialen är dock lättare, finesserna färre och konstruktionen något enklare än hos de välkända Isabella-förtälten. Detta betyder att Ventura-tälten kan säljas till lägre priser.

Ventura-tälten marknadsförs i hela Nordeuropa, och modellutbudet är anpassat till respektive lands önskemål. Detta betyder att du i andra länder kan hitta Ventura-fält som inte saluförs i Sverige.Ventura-tälten finns med 2,5 meters djup, och sortimentet omfattar många olika modeller – från det största ”heltältet” ner till mindre reseförtält – och i programmet finns även ett året-runt-tält och ett vintertält.Till skillnad från Isabella, kan Ventura även erbjuda ett så kallat Freestander-tält – ett fristående tält avsett för campingbussar och husbilar – i två olika höjder. Freestander är ett vardagsrum eller förvaringsutrymme, som du låter stå kvar när du ger dig ut på utflykt med din husbil.

Ventura förtält

Ventura förtält.

Fristående förvaringstältet Space

Intressant i Ventura-programmet är också det fristående förvaringstältet Space, som har många användningsområden. Space är mycket tätt, men ett myggnätsfönster ger erforderlig ventilation.I Ventura-programmet finns också olika typer av tillbehör som till exempel soltak, utbyggnad och förtältmattor.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket