Vilket A – mått har din husvagn

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

www.campingforum.nu har ingått ett samarbete med förtältsfabriken Isabella gällande en helt ny databas, där du kan få reda på vilket A-mått, som din husvagn har, och därmed få veta vilken storlek på förtältet som passar just din husvagn.

Klicka för större bild I databasen, som omfattar husvagnar tillverkade så långt tillbaks som 1985 fram till idag, kan du söka på märken, årgång och modell. Därefter kommer resultatet upp så du kan se vilken storlek på förtältet som passar till din vagn.”Vi ser detta som ett bra verktyg för campare som står i färd med att köpa förtält. Och speciellt om vagnen är begagnad och kanske till och med köpt privat, kan det vara svårt att veta dess A-mått. Det är också en bra hjälp för återförsäljare som skall rådge camparen som kommer med en äldre vagn eller med ett mindre känt märke. Då kan de också få fram informationen i databasen” berättar Carsten Dyg från Isabella.Databasen är utvecklad av Isabella och uppdateras löpande.Den kan ses här på sidan under förtält.

Nytt avsnitt släpps varje tisdag och fredag hela sommaren.

Se alla avsnitt
© 2023 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket