Vinterförstuga för husvagnen

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

”Spikertelt” kallar norrmännen sina fast uppbyggda förstugor för husvagnen, och visst ser de ibland ”hemmaspikade” ut. Nu kommer emellertid en elegant förstuga från S Karosser i Dorotea.

Med en förstuga från S Karosser får du sex ”extra” kvadratmeter till ditt förfogande

Med en förstuga från S Karosser får du sex ”extra” kvadratmeter till ditt förfogande Två gånger tre meter mäter den välisolerade (väggar 30 mm, golv och tak 60 mm) förstugan, och den är försedd med både en rejäl dörr och ett stort fönster. Fyra stödben gör uppställningen enkel, och stödbenen gör det också lätt att justera förstugan så att den sluter tätt mot husvagnen.För uppvärmningen svarar en elradiator på 800 W, utvändig belysning är standard och i taket finns en kronkontakt så man kan sätta upp en taklampa.Förstugan kan användas som farstu, så man slipper dra in snöiga kläder i husvagnen, eller som förvaringsutrymme. Men den goda isoleringen gör också, att den kan användas som gäststuga.Förstugan levereras helt nyckelfärdig och klar att användas. Den väger ca 425 kg, och kostar knappt 40 000 kronor. Läs mer här: www.skarosser.se

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2023 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket