Ny familjevagn från Fritidsvagnen

Fritidsvagnen lanserades på svenska marknaden sommaren 2013. De kompakta vagnmodellerna Action, Sport och Hunter fick nyligen sällskap av en helt ny modell - Fritidsvagnen 500.

Fritidsvagnen 500 hade preimär på Caravan Stockholm i februari.

Fritidsvagnen 500 hade preimär på Caravan Stockholm i februari. Fritidsvagnen 500 är framtagen för den aktiva familjen som är i behov av en större vagn än märkets minsta modellserie. Här finns gott om plats för fyra vuxna personer att både äta, sova och bo. Den är lätt att dra och har ett lågt luftmotstånd med sin kilformade design som gör att bränsleförbrukningen hålls nere.

Klicka för större bild VälutrustadVagnen är välutrustad från start med bl a Truma S3004 luftvärme som går både på gasol och 230v, varmvatten, dusch, kassettoalett, elektrisk golvvärme, praktiskt 1-pelarbord från Fawo, tyskt kvalitetschassi, säkerhetskoppling, aluminiumfälgar, tonade rutor och LED-belysning invändigt som standard.

Aluminiumfälgar och tonade rutor är standard.

Aluminiumfälgar och tonade rutor är standard. GlasfibersandwichKarossen är byggd helt i en konstruktion av glasfibersandwich i både tak, väggar och golv. Detta gör att den får helt släta ytor som är lätt att hålla ren och framför allt så står glasfibern emot det mesta av stenskott etc. Det är framför allt viktigt under vagnen där plasten inte på något sätt tar åt sig fukt på samma vis som många av de etablerade märkena på marknaden som fortfarande jobbar med en träskiva i bottenplattan. Service via MekonomenFritidsvagnen 500 säljs med 2 års fabriksgaranti och 5 års täthetsgaranti. Vagnen är utrustad med 1 års Assistansgaranti via Fritidsvagnen Falck Assistans och har den Sveriges största servicenät för husvagnar via Mekonomen.

Nytt avsnitt släpps varje tisdag och fredag hela sommaren.

Se alla avsnitt
© 2022 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket