Ny husvagn på den svenska husvagnsmarknad

Fritidsvagnen är ett nytt varumärke på den svenska husvagnsmarknaden och konceptet och idén med denna vagn är enkel – Fritidsvagnen skall stötta människors fritid.

Läs mer om husvagnar på CampingSverige.se

Fritidsvagnen är ett nytt varumärke på den svenska husvagnsmarknaden

Fritidsvagnen är ett nytt varumärke på den svenska husvagnsmarknaden Tre modeller och tre design alternativNiclas Runberg är tillsammans med sina två bröder Stefan och Thomas grundare till Fritidsvagnen. Niclas har en karriär bakom sig från bilbranschen bla som Försäljningschef och Marknadschef för Volkswagen Sverige. Det senaste året har Niclas jobbat åt SoliferPolar som Vice VD och bla haft ansvar för utvecklingen av de nya 2014 husvagnarna för SoliferPolar som nu lanseras.- Idag råder en kraftfull hälsotrend i Sverige och evenemang som Vasaloppet, Vätternrundan, O-ringen, Triathlontävlingar, etc växer lavinartat. Samtidigt som intresset för att upptäcka Sverige fortsätter att öka. Dessa företeelser ser vi som en ”perfect match” med Fritidsvagnen, säger Stefan Runberg.Vagnen finns i tre olika planlösningar N, NT, NTL och i tre yttre design alternativ, Hunter, Action och Sport. Totalvikt på 750 kgFritidsvagnen är en liten och komplett vagn som har en totalvikt på 750 kg vilket gör det till en lättdragen vagn samt att alla med ett B-körkort får dra denna vagn oavsett storlek på dragbilen. En annan fördel är att den på grund av sin totalvikt även är skattebefriad.- Vagnen har också en hög markfrigång och en bredd som gör att den är riktigt smidig när man vill ta sig ut till det där fantastiska fiskestället eller jaktpasset. Tillsammans med den låga vikten och dess kompakta mått så är det inga problem att ensam rangera vagnen till perfekt uppställningsläge, säger Thomas Runberg.

Fritidsvagnen har en totalvikt på 750 kg

Fritidsvagnen har en totalvikt på 750 kg Hemleverans över hela SverigeUnikt med Fritidsvagnen är att den kommer att säljas utan ett brett återförsäljarnät, men med fri personlig hemleverans över hela Sverige. Detta för att kunna hålla ner priset, säkerställa kvaliteten i säljögonblicket och satsa på extra hög tillgänglighet för Fritidsvagnsägarna efter leveransen.- Med enkelhet beställer man sin vagn via nätet, på telefon, på alla de mässor som vi kommer närvara på över Sverige och självklart på vårt kontor i Mora. Vid hemleveransen så går vi igenom alla funktionerna på vagnen och ser till att den nyblivna Fritidsvagnsägaren har fått en bra introduktion till sin Fritidsvagn, säger Niclas Runberg. Läs mer om husvagnar på CampingSverige.se

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket