Bürstner 2010: Solano husbil

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Solano är en av Bürstners mest sålda serier under många år som nu fått helt ny design. Tillbaka är omtyckta lågbyggda AL-KO-chassit som tillsammans med Fiats motor och drivlina bildar en halvintegrerad husbil i absoluta toppskiktet.

Bürstner Solano T 615

Bürstner Solano T 615 Solano är helt nykonstruerad såväl in- som utvändigt och har fått en mycket tilltalande design (kan fås i tre olika lackeringar, silver och champagne som tillval).Det nya takfönstret (Skyroof) ger både ljus och möjlighet till en god luftcirkulation även under de varmaste dagarna. Utvecklingsavdelningen har lagt stor vikt vid att reducera bilarnas tjänstevikt, vilket nu lett till fler modeller med 2 000 kg släpvagnsvikt.Snickerier i valnöt och bordsskivornas kanter i massivt trä ger bilen ett robust och lyxigt utseende. Två av modellerna kan fås med Alde centralvärme (T 615 och T 728 G). Här finner man 160 liters kyl, Air-plus-systemet, ABS, ASR, pilotstolar, Skyroof, takrails, elektriskt insteg, TV-antenn, cd-radio, golvvärme, uppvärmd spilltank+rör samt elkassett, allt detta som svensk standard.  Även förar- och passagerarairbag, elspeglar, AC i bildelen samt farthållare är standard i nya, mycket välutrustade Solano 2010.Motoralternativen är 2,3 lit 130 hk upp till 3,0 liter och 157 hk. Totalvikter på 3 500, 3 700 eller 4 000 kg beroende på chassival.Fyra helt nya planlösningar med yttermått från 692 cm upp till 744 cm och den läckra designen lär göra nya Solano till en riktig ”eye-catcher” både på vägen och på campingplatsen.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket