Campinggruppen tar över Lomma Camping

Ägarparet bakom Campinggruppen, med säte i Simrishamn, avslutade ett spännande 2022 med att ta över Lomma Camping. Det blir den fjärde campingen i gruppen och nu väntar omfattande investeringar.

Ola och Anna Ambuhm, som driver campingar i Simrishamn, Falsterbo och Trelleborg, hade ett framgångsrikt år 2022. Under året kammade de hem två utmärkelser som Årets företagare; en av SCR Svensk Camping och nu senast av Simrishamns kommun.
– Vi är oerhört stolta över dessa utmärkelser. Ett kvitto på att vi arbetar rätt och att våra satsningar på upplevelser för gästen tillsammans med en hållbar semester är rätt väg att arbeta på, säger Ola Ambuhm.
Han vill även lyfta fram sin personal som en stor del i framgångarna.
– Våra duktiga medarbetare bär tillsammans fram vårt hårda arbete och levererar ett fantastiskt gästbemötande.

Ola och Anna Ambuhm prisas som Årets företagare av SCR Svensk Camping.

Tar över Lomma

Den 1 december tog Campinggruppen över Lomma Camping norr om Malmö. Inför kommande säsong kommer flera om- och tillbyggnationer att göras.
– Vi kommer bland annat att bygga ut stugbyn, renovera befintligt servicehus och även bygga ett nytt servicehus. Dessutom skapar vi ställplatser för husbilar. Fullt ös direkt helt enkelt, skrattar Ola.
Campingen i Lomma kommer att ha närmare 200 platser, 10 stugor samt ställplatser. Avtalet som skrivits löper fram till 2036.

Lomma Camping ligger alldeles intill berömda Lomma beach.

 

Känd skylt på Lomma Beach.

Fakta Campinggruppen

Driver campingarna: Tobisviks Camping, Falsterbo Resort, Trelleborg Strand och Lomma Camping samt ställplatsen Bogsprötet i Trelleborgs hamn.

Moderbolag: Fritid Österlen Holding AB

Grundades: 2002

Vd: Ola Ambuhm

Anställda: 38 st, under högsäsong ca 140 st

Omsättning: 30 miljoner kronor

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2023 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket