Campout fortsätter att expandera

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Småländska Campout har ett ständigt växande sortiment, där det nu finns både egna varumärken och internationella märken för vilka Campout är exklusiv återförsäljare på den svenska marknaden.

Jonathan Larsson och Joakim Guldstrand tar cykeln både till och på jobbet.

Jonathan Larsson och Joakim Guldstrand tar cykeln både till och på jobbet. Ordet Campout betyder helt enkelt att campa och det har familjen Larsson gjort i 60 år. Farfar Bertil började bygga husvagnar redan 1958 och startade sedan Öggestorp Husvagnar som efter olika vägval lett fram det tillbehörsföretag som nu heter Campout och drivs av bröderna Jonathan Larsson och Joakim Guldstrand. Försäljningen har ökat varje år sedan starten för sex år sedan och sortimentet breddats till att omfatta även friluftsliv, klättring och cykel. – Vi bygger sakta, men säkert upp ett nytt varumärke på den svenska marknaden som ska stå starkt i framtiden med ett eget prisvärt sortiment som grund. Campout ska förknippas med prisvärda produkter med hög kvalitet – utan onödiga mellanhänder, säger vd Jonathan Larsson.

– Vi bygger sakta, men säkert upp ett nytt varumärke på den svenska marknaden som ska stå starkt i framtiden med ett eget prisvärt sortiment som grund, säger vd Jonathan Larsson ( t.h).

– Vi bygger sakta, men säkert upp ett nytt varumärke på den svenska marknaden som ska stå starkt i framtiden med ett eget prisvärt sortiment som grund, säger vd Jonathan Larsson ( t.h). Exklusiva varumärken Strategin framöver är att fokusera på fler produkter från varumärken som företaget jobbar exklusivt med, t ex ProPlus och Defa. ProPlus är ett holländskt varumärke med ett sortiment som sträcker sig från allt till bil- och släpvagnstillbehör till utrustning för husvagnar, husbilar och camping. Defa, också holländskt, tillverkar främst campingmöbler och är ett passande komplement till Campouts egen möbelserie. – Vi utökar också vårt eget varumärke Campout med framförallt fler modeller av stolar i det lägre prissegmentet, dock med hög kvalitet. Vi utökar vårt lager med ännu fler artiklar som ska kunna skickas inom 24 timmar, fortsätter Jonathan. ShowroomCampouts fysiska lokaler finns i Tenhult där man förfogar över 1200 kvm höglager. Här finns också ett showroom med en stor tältutställning och produkter från de egna varumärkena Campout och Campmaster.

Nytt avsnitt släpps varje tisdag och fredag hela sommaren.

Se alla avsnitt
© 2022 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket