Cj Tält & Fritid: Friluftstrend lyfter tältexpert

Nybygge, taktält och glamping. Det händer mycket hos Cj Tält & Fritid i Torup.

Cj Tält & Fritid är experter på camping och friluftsliv. Företaget säljer i princip allt som har med ämnet att göra förutom husvagnar och husbilar. Utbudet av tält, tältvagnar, utemöbler, tillbehör och utrustning är desto större. Och sortimentet växer.
– Vi har nyligen utökat med taktält och redan sålt så bra att kunderna intresserar sig för 2022-modellerna, berättar Christer Jönsson som driver företaget.

Ny utställningshall

Efterfrågan är så stor att Christer valt att investera i en ny utställningshall. Just nu byggs det för fullt på anläggningen i Torup utanför Halmstad. Christer är själv byggherre och har precis gjutit klart bottenplattan. I mitten på september levereras hallen och om tidsplanen håller så blir det invigning kring årsskiftet.
– Intresset för camping och naturupplevelser är jättestort. Den nya hallen gör det möjligt för oss att utöka sortimentet och visa upp våra produkter på ett bättre sätt.

Tältvagnen Fat Freddy från holländska märket Campooz samt taktält från Dare To Be Different.

Taktält

Cj Tält & Fritid säljer taktält av märket Dare to be different (DTBD). Taktält förvandlar enkelt din familjebil till en husbil.
– Taktälten från DTBD Outdoor passar de flesta bilar som har takräcke och har man ingen bil kan man alltid göra en skylodge, säger Christer.
Taktälten finns i sex modeller och de enklaste kostar från ca 6000 kronor, medan toppmodellerna hamnar på drygt 30 000 kronor.

Glampingtält på Bexet Camping i Hyltebruk.

Glampingtält

En annan nyhet är att företaget erbjuder uthyrning av glampingtält på natursköna Bexet camping utanför Hyltebruk.
– Glampingtältet, som är av märket Campooz, är anpassat för två vuxna och två barn och är utrustat med allt man kan tänkas behöva utom sängkläder, berättar Christer.
Campingen ligger intill en sjö där det finns möjligheter till bad, fiske och hyrning av kanot. På campingen finns även kök, toalett, dusch, lekplats och grillplats.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket