Eura 2022: Satsning på välutrustade plåtisar

Eura ger sig in i plåtis-segmentet med tre helt nya modeller.

Eftersom Eura redan äger varumärket Karmann väljer man att nischa sig med exklusiva och välutrustade modeller. Euras plåtisar finns i längderna 5,99 meter samt 6,36 meter och är byggda på Fiat Ducato Light. Bilarna har mycket utrustning som standard, bl a litiumbatteri, dieselvärmare, isolerad spillvattentank, ramfönster, isofix-fästen, 90 liters bränsletank och sängar med tallriksfjädrar. Som tillval kan väljas en starkare motor, Mondialpaket, panoramatakfönster, solpanelssystem, myggnät och mörkläggningsgardiner.

Sovplatser i Eura Mobil Van 635

Eura Mobil Van 635 EB har enkelsängar bak, den ena 191 cm lång medan den andra dock endast är 178 cm. Planlösningen med dubbelsäng, 635 HB, har en 175-190 x 185 centimeter stor säng som är elektriskt höj- och sänkbar. I upphöjt läge tillhandahålls ett stort förvaringsutrymme under med LED-belysning. Här får två cyklar ledigt plats och det finns ett antal fästöglor som håller saker på plats.

Husbil med gedigen interiör

Interiört ger Eura-plåtisarna ett gediget intryck med t ex väggar och tak klädda i microfiber. Bänkskivan är gjord i ett massiv material som liknar sten. En finurlig detalj är att bordet i sittgruppen består av tre delar. Bordet kan vikas ihop på mitten för att ta mindre plats, men det finns även en extra bordsskiva som kan svängas ut för extra avlastning.

Eura Mobil Van är Euras första plåtis-serie och imponerar med mycket standardutrustning.

Eura Mobil Van är Euras första plåtis-serie och imponerar med mycket standardutrustning.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket