GB Glace: Årets glassnyheter 2023

Glass är en oumbärlig del av campingsemestern. I år har GB Glace släppt sex nya glassnyheter - allt från nya laktritspinnen Kingis till klassiska Daimstruten med ny smak av päron. Och så tre nya varianter av Magnum!

Årets nyheter från GB Glace.

Glassiga nyheter! GB Glace presenterar sex nya glassar inför sommarsäsongen. Bland årets nyheter finns en uppdaterad version av den klassiska Daimstruten med ny smak. Magnum har också släppts i tre nya varianter med smakkombinationer som inkluderar både söta och syrliga ingredienser. Dessutom har uppfriskande Twister fått en ny kusin som utmanar smaklökarna med en blandning av citron, äpple och blåbär.

Magnum Raspberry Swirl

Magnum Raspberry Swirl.

Hallonglass med virvlar av hallonsås överdragen med Magnums veganska choklad

Den nyaste veganglassen från Magnum är en sommarfräsch hallonglass med virvlar av hallonsås. Magnum Raspberry Swirl är överdragen med Magnums veganska choklad som smälter i munnen och lämnar efter sig en kombination av sötma och fräschör.

Magnum Double Starchaser

 

 

 

Magnum Double Starchaser.

Kombination av dubbla glassvirvlar av lyxig popcorns- och kolasmak, täckt av kolasås och doppad mjölkchoklad

Magnum Double Starchaser är en kombination av dubbla glassvirvlar av lyxig popcorns- och kola smak, täckt av ett generöst lager seg kolasås och doppad i mjölkchoklad med krispiga bitar av karamelliserade popcorn.

Magnum Double Sunlover

Magnum Double Sunlover.

Kokosglass blandad med virvlar av syrlig mango och passionsfruktsås

I år introducerar GB Glace den soligaste Magnum-pinnen någonsin. Magnum Double Sunlover är en kokosglass blandad med virvlar av syrlig mango och passionsfruktsås, doppad i två lager, först i mango och passionsfruktsås och sedan ett lager vit choklad med kokosflingor.

Daim Mint

Daim Mint.

Mintglass med Daim-bitar, doppad i Marabou mjölkchoklad

Den klassiska Daim-struten kommer nu i en mintig smakkombination som har både fräschhet och sötma. Krämig mintglass med Daim-bitar, doppad i Marabou mjölkchoklad – allt serverat i en frasig våffla.

Kingis Raspberry Licorice

Kingis Raspberry Licorice.

Krämig hallonglass med lakritsöverdrag och ett stort lakritshjärta i mitten

Kingis Raspberry Licorice är sommarens höjdpunkt för lakritsälskaren. En glass som tar sig an den klassiska smakkombinationen av lakrits och hallon, men gör det på sitt eget vis. Krämig hallonglass med lakritsöverdrag och ett stort lakritshjärta i mitten. Perfekt hela sommaren igenom och i lagom storlek så att du orkar äta riktigt många.

Twister Monstaahh

Twister Monstaahh

Syrlig citron möter sött grönt äpple och uppfriskande blåbär

Twister Monstaahh kombinerar tre monstersmaker: syrlig citron, sött grönt äpple och uppfriskande blåbär. Det här är en glass som stimulerar alla smaklökar och lämnar efter sig en berg-och dalbana av olika smakupplevelser. Tillverkad av äkta frukt, naturliga färger och smaker samt strikta innehållskrav vad gäller kalorier, mättat fett och tillsatta sockerarter.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket