Hopfällbar pall för utflykt & camping

Palla upp med en pall som verkligen står pall när det gäller. När du får väntat eller oväntat besök, på utflykten eller campingresan, eller när du nu än behöver extra stjärterum vecklar du helt enkelt ut pallen till en stadig sittplats.

När du inte pallar stå upp och mumsa i dig fikan på utflykten är vår hopfällbara pall den smidigaste sittplatsen som alltid står pall. Den fälls ut likt ett dragspel, är stabil och står pall mot tungviktare, och kommer med ett axelband som gör att du enkelt kan bära med den på alla dina upptåg.

Den hopfällbara pallen är tillverkad i slitstark plast som gör att den kan användas såväl inomhus som utomhus, och du vrider den enkelt till önskad sitthöjd. Oavsett om du vill ha en smidig campingpall, behöver en extra sittplats till festens gäster eller helt enkelt inte pallar sätta dig ner direkt på marken är den hopfällbara pallen perfekt att palla upp med.

Pallar du inte släpa runt på ditt vanliga campingbord? Komplettera med Minimax smarta 2-i-1 campingbord och hopfällbar pall där den smidiga bordsskivan låter campingpallen extraknäcka som stabilt och hopfällbart campingbord.

Läs mer och beställ här! 

Sajten CoolStuff.se startades 2004 och säljer roliga och praktiska prylar online.

Till Cool Companys hemsida
Det här är en annons från Cool Company och inte en artikel från CampingSveriges redaktion.
Du kan mejla vår annonsavdelning på annons@mediapress.se.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket